Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

16 Sandevja
Nesbyen, Buskerud, 3540
Norway

+4791522481

All about mountainbiking and trail building in Hallingdal.

Ny dato for Nesbyen Trail Camp 2020

Blog

Ny dato for Nesbyen Trail Camp 2020

Trailhead Nesbyen

Vi må flytte Nesbyen Trail camp 2020 pga koronatiltakene.
Ny dato er fredag 24.-søndag 26. juli.

Tiltakene som er i kraft til over påske gjør det umulig å gjennomføre Camp som vanlig. Ingen vet per i dag hvordan tiltakene blir når vi kommer til 1. mai som vi først hadde planlagt med, men vi blir ikke overrasket om det fortsatt ikke er mulig å gjennomføre da.

Vi la derfor ut ett uhøytidelig spørsmål på Facebook med 3 alternative datoer. Kanskje litt kjapt gjort, for 2 av datoene var samtidig med andre sykkelarrangement. Hafjell Bikefest og SykkeVIKU på Ringebu.
Vi ønsker ikke å kræsje med disse, og endte derfor med det nest flest hadde stemt på, 24.-26. juli.

Vi har full forståelse for at dette kanskje ikke passer like mange som det gjør med 1. mai helgen. Og det blir langt flere sykkelrelaterte arrangement klemt inn på sensommeren. De som allerede har kjøpt festivalpass, og ikke lenger kan være med kan få tilbakebetalt sitt pass om ønskelig.

Vi håper så mange som mulig fortsatt kan og ønsker å være med. Tror vi i alle fall kan garantere at det ikke blir snø på årets Camp. I tillegg er det nok bart på vestsiden, så kanskje vi kan kjøre noen turer der og?
Vi vil så langt vi klarer prøve å gjøre det til en enda bedre festival selv om vi må flytte datoen.

Håper vi sees i sommer.
Stay safe så lenge.

Foto: Brynjar <tvedt

Foto: Brynjar <tvedt