Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

16 Sandevja
Nesbyen, Buskerud, 3540
Norway

+4791522481

All about mountainbiking and trail building in Hallingdal.

Stiutvikling

Stiutvikling

Vi bygger stier!
Siden starten i 2009 har vi vært flere hundre timer i skogen å ryddet, bygget og vedlikeholdt stier. Stiene vi vedlikeholder brukes mye av både syklende og gående. I tillegg til mye erfaring har vi også grundig kursing fra IMBA og er dyktige stibyggere og utviklere. 

I tillegg til å fortsette utviklingen i Nesbyen, hjelper vi deg gjerne med å bygge og utvikle stier i ditt område.

Ta kontakt for mer informasjon om hva vi kan hjelpe deg med!

Planlegging.jpg

Planlegging

Vi har etterhvert opparbeidet oss erfaring med utarbeidelse av hovedplaner for ett større område, plassering av stier i variert terreng og kommunikasjon med grunneiere/kommune.

I tillegg har vi gått kurs i planlegging og utførelse av stibygging i regi av NOTS og IMBA.

DSC_0896.JPG

Bygging

Ved å være syklister selv startet vi med å bygge sti for oss selv. Etterhvert som flere og flere kom på besøk for å sykle stiene vi har ryddet har interessen for å gjøre dette bærekraftig økt i takt med slitasjen. Etter hundretalls av timer i skogen vet vi hvordan det skal gjøres. Vi har gjort vår andel feil, og lært av erfaring.

I tillegg har vi gått kurs i utførelse av stibygging i regi av NOTS og IMBA.

IMG_2828.JPG

Vedlikehold

Selv med bygging etter de mest bærekraftige metoder er ingen sti helt vedlikeholdsfri. Vi utfører all slags vedlikehold og oppgradering av eksisterende stier.

Ta kontakt så hjelper vi deg med ditt stiprosjekt