Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

16 Sandevja
Nesbyen, Buskerud, 3540
Norway

+4791522481

All about mountainbiking and trail building in Hallingdal.

Takk for 2020

Blog

Takk for 2020

Trailhead Nesbyen

2020 er definitivt over, og godt er vel det syntes mange. For oss har det vært et annerledes, men veldig godt år.

Selv om vi ikke kom i gang med shuttling før i juni på grunn av korona restriksjoner, så har vi hatt en formidabel økning. Vi har flere shuttledager med 100% økning til 110 dager i 2020. Tross det måtte vi dessverre si “Beklager, fullbooket” veldig mange ganger i sommer. Korona gjorde at vi ikke kunne shuttle like mange personer som i 2019, men vi så veldig mange som syklet opp selv, eller byttet på å kjøre hverandre. Vi setter pris på at så mange vil komme å sykle med oss.

Noe som ikke ble berørt av korona var stibygging. Vi var i løpet av sesongen oppe i 16 stibyggere ute i skogen. Hyggelig å kunne gi litt ekstra inntekt til andre bedrifter som har blitt berørt av korona, og vi takker for hjelpen fra William og Klara i Any Excuse To Ride og Peter i Trailguide. I tillegg må vi gi en stor takk til de andre ansatte som har vært med på en rekordsesong for oss.

  • 4 pumptracks bygd. Gulset, Leirsund, Kvarøy og Flå.

  • Asfaltert 1 pumptrack i Nesbyen.

  • Ferdigstilt 4900m sykkel og turstier i Nesbyen. Både i Nesfjellet, Storetopprunden ved sentrum og Blåbærtrøkket og Tyttebærtrøkket (åpnes til våren) ved Trytetjern.

  • Gravd ut 9200m trase til sammen som skal ferdigstilles i løpet av 2021. Mesteparten av dette er deler av Hallingspranget fra fjellet Syningen til sentrum.

  • Vedlikeholdt de 5 offisielle stiene hele sesongen, og gått over Den Ravinde litt ekstra.

  • Planlagt X antall km sti flere steder i landet.

  • Alt i alt har vi jobbet 10100 timer i 2021.

Det har vært gøy å få reist litt ut av bygda å bygge pumptracks andre steder i landet. Spesielt artig må vi si det var å få bygge på Kvarøy. En liten øy med ferge 3 ganger i uka i havgapet utenfor Mo i Rana. En opplevelse!

2021 ser meget lovende ut, og vi vil trenger langt flere stibyggere og sjåfører i tiden som kommer. Vi vil i løpet av kort tid legge ut et søknadsskjema på nettsiden vår.