Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

16 Sandevja
Nesbyen, Buskerud, 3540
Norway

+4791522481

All about mountainbiking and trail building in Hallingdal.

Covid-19 oppdatering

Blog

Covid-19 oppdatering

Trailhead Nesbyen

covid-19-1330px.jpg

Vi planlegger å gjennomføre aktiviteter som normalt den kommende sesongen.
Men vi må ta inn over oss at Covid-19 situasjon antagelig fortsatt vil gjøre endringer i hvordan vi kan gjennomføre ting. Vi krysser fingrene for at vaksineringen har kommet langt, og at mutasjonene ikke blir for mange og alvorlige.
I 2020 valgte vi å avlyse både Nesbyen Trail Camp og Nesbyen Enduro. Det kan det hende vi må gjøre i år også, selv om vi håper å kunne gjennomføre.

Nesbyen Trail Camp

Vi ønsker å gjennomføre som normalt. Den største hjørnesteiene i festivalen er shuttlingen til toppen. Uten shuttling - ingen festival. I 2020 var ikke dette praktisk mulig å gjennomføre. Så sant vi får gjennomført shuttling er vi villig til å stryke matservering, fest og annet sosialt.
De som allerede har kjøpt festivalpass for 2020 kan bruke dette også i 2021. Det samme gjelder for de som kjøper festivalpass utover vinteren. Om vi ikke kan gjennomføre i 2021 tilbyr vi enten å kunne bruke det i 2022 (da MÅ det jo være mer normalt igjen) eller å få tilbakebetalt* festivalpasset.

Nesbyen Enduro

Vi ønsker å kunne tilby shuttling til minst 1 etappe for å kunne tilby mest mulig nedoverbakke, men samtidig være overkommelig for flest mulig. Det er denne shuttlingen som satte en stopper for 2020 rittet. Om vi må stryke shuttling vil vi legge om løypa slik at vi kan gjennomføre allikevel. Selve rittet er lett å gjennomføre med god avstand mellom deltagere, og aktivitet i forkant og etterkant kan greit tilpasses retningslinjene som måtte gjelde da så lenge det ikke er lockdown.
Startavgiften er normalt ikke refunderbar, men under den spesielle situasjon vi er i tilbyr vi å tilbakebetale halve startavgiften til de som ønsker det.

*Vi trekker fra et lite gebyr som går til betalingstjenesten.