Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

16 Sandevja
Nesbyen, Buskerud, 3540
Norway

+4791522481

All about mountainbiking and trail building in Hallingdal.

Avlyser Nesbyen Trail Camp 2021

Blog

Avlyser Nesbyen Trail Camp 2021

Trailhead Nesbyen

Camp Avlyst.jpg

Det er kjipt å igjen måtte avlyse Nesbyen Trail Camp.

Det er bart og nesten helt tørt i lia, og vi hadde håpet i det lengste å kunne gjennomføre 1. mai helgen. Sånn blir det dessverre ikke.
Vurderingen om vi heller skulle flytte til senere på sesongen har også blitt gjort. Det hadde helt sikkert også blitt en bra festival.
Nesbyen Trail Camp er imidlertid mye jobb og mange timer planlegging og forberedelser i forkant. Med alt vi har av stibygging og pumptracks i år hadde det ikke blitt enkelt å klemme inn en Camp også. Det blir sikkert andre gode festivaler, som Huckfest og Livestock Sykkelfilmfestival, og det kommer en 1. mai helg i 2022 også. Da kan vi igjen være sesongstart med Shuttles - Berms - High Five’s and Rock&Roll.

De som har kjøpt festivalpass til Nesbyen Trail Camp 2020 eller 2021 ligger fortsatt i systemet, og kan brukes i 2022. De som ønsker å få igjen pengene kan få dette, og alle med festivalpass får info om dette på mail.