Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

16 Sandevja
Nesbyen, Buskerud, 3540
Norway

+4791522481

All about mountainbiking and trail building in Hallingdal.

Vi tar camp tilbake i Nesbyen Trail Camp!

Blog

Vi tar camp tilbake i Nesbyen Trail Camp!

Trailhead Nesbyen

Det er til vanlig litt begrenset med overnattingsplasser i Nesbyen sentrum, men i år er det enda mer krevende siden både Hotell Nesbyen og Smedsgården Hotell er stengt samme helg som Nesbyen Trail Camp.
Nesbyen Camping er nedlagt, og Sutøya Camping, Sjong Camping og Liodden Camping ble alle tatt av flommen i fjor og er ikke åpnet enda.
I tidligere tider var det teltcamp muligheter utenfor gamle Qvisten ved Shell, men denne har nye eiere og var tatt av flommen, så denne har ikke vært aktuell på flere år.

Dermed står man igjen med Hagaled Gjestegår, og noen få utleieplasser i sentrum. Disse ble fort revet bort.
Det er og mulig å parkere bobil/campingvogn oppe ved Trytetjen. Et meget fint alternativ, men drug vei hjem fra pøbben

Vi har derfor jobbet en stund med å finne et alternativt område det er mulig å sette opp telt eller overnatte i bilen på. Nå har vi fått landet på at det er mulig å parkere ved idretthallen og telt-campe på baksiden av hallen. Området er på en måte delt i 2. Vi tenker vi har en side til de som tenker å slå seg litt løs, og en for de som helst vil sove.

Det er mulig å campe i bilen på parkeringen også.

Google maps link til idrettshallen.

Party kroken?

Chill zone?

Vi setter opp toaletter der, men det blir eneste tilgjengelige service der. Dessverre ikke mulig med dusj, og ikke tilgang på strøm.

Enkel standard og service. Største fordelen er at det er tilgjengelig og sentrumsnært.
Det er gratis, men de som ønsker kan vippse en slant til oss, Vipps #79699. Eller til Turistkontoret som bruker det på tilrettelegging og vedlikehold av sykkeltilbudet i Nesbyen, Vipps #35402.

  • Det er ingen booking, check in eller check out.

  • Rydd opp etter deg, og ta med all søppel.

  • Kontakt: Knut Lønnqvist - 91522481