Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

16 Sandevja
Nesbyen, Buskerud, 3540
Norway

+4791522481

All about mountainbiking and trail building in Hallingdal.

Kurs på Nesbyen Trail Camp

Blog

Kurs på Nesbyen Trail Camp

Trailhead Nesbyen

Vil du bli bedre på noe når du kommer på Nesbyen Trail Camp?

Vi jobber med å sette opp flere kurs under Nesbyen Trail Camp. Nå kan vi røpe at Hilde Sangesland Strædet vil holde en til to timers teknikkurs for alle på lørdagen. Vi har tatt et miniintervju med Hilde.

Foto: Tommy Multisport

Foto: Tommy Multisport

Hvor lenge har du holdt på med sykling?

Prøvde utfor og stisykling første gang i 2012. Blei hekta etter første turen. Og gikk rett å kjøpte meg den billigste utforsykkelen på Finn. Deretter stisykkel.
Konkurrert de siste fire-fem sesongene både i utfor og enduro.

Hvordan begynte du som guide og instruktør?

Vært instruktør på Ivrig sine camper og trives godt i rollen som lærer. Så ettersom jeg nå har syklet mye og fått mer erfaring og kunnskap er det veldig gøy å dele det med andre. Mestringsfølelse er nøkkelen mener jeg. Og det å se andre mestre noe, er veldig givende. Sykling er en lidenskap for meg som jeg gjerne vil dele med andre.

Hva slags utdanning har du?

Jeg har tatt NCF sin Trener 1 utdanning tidligere og i vinter jobber jeg som guide i Malaga og fikk fullført Nivå 1 og 2 av MTB Guide og Instruktør sertifiseringen. Fullfører nivå 3 i løpet av året.

Når syklet du på Nesbyen første gang?

Mitt først møte med Nesbyen var Trail campen i 2014 eller 15? Hadde aldri vært der før og kjente ingen andre enn gutta fra Cyklon. Da var det en som sa til meg at jeg burde sykle NesbyEnduro. Så jeg meldte meg på og stilte til start i mai. Mitt først 80/20 Enduro ritt tru jeg. Og etter det har jeg vært på både enduro og Trail Camp hvert år!

Hva liker du best med Nesbyen Trail Camp?

Mest pga bra sykling, men også fordi folkene og stemningen er helt topp!

Hvilken sti er din favoritt på Nesbyen?

Min favoritt sti er SS4 eller hva dere kaller den. Den er en god blanding av løst og fast underlag, fart, svinger og gir meg en følelse av frykt og fryd.

Hilde holder kurset sitt kl 10 på lørdagen. Påmelding skjer på opphengt skjema ved infotavlen på festivalområdet.

Om du vil være med på et mer omfattende kurs med Hilde kan du kontakte hilde her.

Hilde på NesbyEnduro. Foto: Kristoffer Kippernes/Terrengsykkel.

Hilde på NesbyEnduro. Foto: Kristoffer Kippernes/Terrengsykkel.